Uncategorized

YOGHURTMOUSSE MED BLÅBÆR

Published on: 13. desember 2011
2 comments

I år er det min aller minste lillemann som har bakt fine lussekatter til hele familien, oppskriften fant han på bloggen min:) Nystekte lussekatter og en kopp varm sjokolade er alltid litt ekstra kos på selve luciamorgen. Siden det vimler av lussekattoppskrifter i bloggverdenen, tenkte jeg isteden friste dere med en lekker snøhvit yoghurtmousse. Nydelig dessert, velbekomme!

Ingredienser

4 pers

4 dl yoghurt naturel

1 dl sukker

4 egghviter

sitronskall

6 gelatinblader

Legg gelatinbladene i kaldt vann, sett til side.

Riv skallet av 1 sitron

Pisk eggehvitene stive og rør sammen sammen yoghurt, sukker og sitronskall. Vend forsiktig inn egghvitene i yoghurt blandingen. Rør på forhånd ut gelatinbladene i varmt vann og bland godt inn med yoghurt, sukker og sitronskall før du blander med egghvitene. Fordel i porsjonsformer og sett kjølig minst fem timer før moussen skal serveres.

Hilsen Annica

Share