KYLLING OG RØDBETER

Plutselig stod jeg der i butikken og hadde plukket til meg to ting – kylling og rødbeter – uten mål og mening. Jeg tenkte der og da, at på et eller annet vis så blir dette en bra middag. Enkelt og greit. Da jeg skulle til og betale sier mannen bak disken; -mmm…kylling og rødbeter er min favoritt. Han får min oppmerksomhet fordi det er også blant mine favoritter,  men jeg kan ikke huske at jeg har kombinert dem i en og samme rett tidligere. Han fortsetter og forteller ivrig at dampede rødbeter i balsamico, honning og hvitløk er noe utenom det vanlige og spesielt til kylling. Etter å ha fulgt hans råd kan jeg bare bekrefte at dette er sant, og i tillegg kan jeg garantere at du ikke trenger noe annet enn en grønn salat til ved siden av for å tilfredstille sultbehovet. Enkle gleder i hverdagen er det vi trenger:)

Ingredienser

4 pers

4 kyllingbryst

5 rødbeter

1 ss honning

3 ss balsamicoeddik

2 fedd hvtiløk

grønn salat

Del rødbetene i små biter

Varm en panne med vegetabilisk olje. Knus hvitløken og la den surre i den varme oljen, rør inn honning og balsamicoeddik. Tilsett rødbetan og legg på lokk og damp i ca 20 minutter. Smak av med salt og pepper.

Peppre og salte kyllingbrystene og stek i varm olje.

Hilsen Annica

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comments

  1. Fantastisk.