RØSTIKAKE x 2 MED GULROT, ZUCCHINI OG MOZZARELLA

En delikat liten sak, her med deilig smeltende mozzarella mellom lagene. Enkelt servert med biffstrimler og en grønn salat. Den er rask å klappe sammen og kan fint spises som en egen rett med bare salat til. Perfekt midddagsmat i sommervarmen.

Så vil jeg benytte anledningen til å si at jeg synes det er veldig gøy med mange nye lesere på siden min, velkommen:) Jeg kan også fortelle dere at jeg bruker sommeren til å gjøre det lettere for deg som bruker å finne frem til oppskrifter. I skrivende stund har jeg ca 630 oppskrifter totalt og jeg tror det kommer til å bli veldig bra når det er helt ferdig:) Jeg er godt igang med snekkerarbeidet, men kom gjerne med inspill!

Ingredienser

6 pers

1 mozzarella

8 store poteter

4 gulrøtter

2 zucchini

1 neve frisk rosmarin

2-3 ss hvetemel

salt og pepper

smør og olje til steking

Riv poteter, gulrøtter og zucchini. Legg over i en sil og la vannet renne av, bruk gjerne hendene til å skvise ut så mye vann fra grønnsakene som mulig.

Tilsett mel og bland godt, smak av med salt og pepper

Klapp sammen 12 små kaker og stek i en teflonpanne ca 10 minutter på hver side. Her er det viktig å få en sprø og fin stekeyte samtidig som grønnsakene skal bli gjennomkokte. Jeg bruker både smør og olje og passer på at pannen alltid har nok tilførsel av fett, enten det er olje eller smør.

Legg sammen kakene to og to med litt mozzarella mellom lagene, nyt!

Hilsen Annica

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *