KENTIA SICILIA

Som regel gjør vi det enkelt her nede til lunsj, vi pakker kjølebagen stappfull med vannmelon og litt brødmat og tilbringer dagen på stranden. Men, idag fristet det veldig med restaurantbesøk så vi svingte oss raskt fra badetøy til kjole og sandaler og tok turen langs strandkanten mot den gamle delen av Cefalu. Kentia er kanskje den mest ekslusive restauranten vi har vært på hittil men det betyr ikke at maten står i tråd med stilen. Godt var det, og som dere ser så ligger det vakkert til langs vannet, men i forhold til pris så synes vi nok at hele menyen er overpriset. Pastaen var det ikke noe å si på så her kan dere bare skrolle dere nedover og hente inspirasjon. En av rettene som bør prøves ut er fiskeraviolien med pistasjesaus.

Seafoodsalad med blekksprut, lett vinagrette

Carpaccio av sværdfisk, veldig godt

Krepsehaler

Hummer med hjemmelaget pasta

Ravioli med fiskfyll og pistasjesaus

Seafood pasta

Hilsen Annica på Sicilia

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *