LA BRACE ISNELLO SICILIA

La Brace blir min siste restauranthilsen her fra Sicilia, imorgen går flyet hjemover og jeg gleder meg nå til å lage mat selv på eget kjøkken. Borte bra men hjemme best:) Jeg er ganske sikker på at det kommer en god del italia inspirerte retter på bloggen fremover. La Brace ligger i fjellene i en liten by som heter Isnello. Jeg vil si at dette også er en av favorittstedene som vi gjerne kommer tilbake til neste gang vi er reiser hit. Maten holder et høyt nivå, mange spennende antipasti retter på menyen. Kun lokale råvarer og du kan velge mellom to til tre hovedretter – kjøtt. De har supergod pizza, mange varianter du ikke finner hjemme og den bakes i kullovn. Et veldig enkelt sted som ligger tett intil en bilvei, ingen snakker engelsk men serveringspersonalet er vennlige og de snakker i vei på italiensk med glimt i øyet:) Kan absolutt anbefales!

Svin med balsamicoeddik, parmesan, ruccola og olivenolje

Sopp, tomat og auergine

Ricotta og bresaola

Typisk siciliansk caponata med aubergine, selleri og løk i en søtsur saus

Svinepølse, selleri og grønn paprika

Suppa a la – Svin, sopp, spinat og kraft, nam!

Pizza a la table

Fritert zucchiniblomst med ansjos

Perfekt pizza bakt i ovn med kull som varmekilde

Dagens pasta med hareragu

Fantastisk biff som bare smelter i munnen

Hilsen Annica fra Sicilia

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comments

  1. Alt ser like godt ut og inspirerer til gode stunder å¨kjøkkenet i høst, antipasti er nytt fokusområde for kommende sesong :) Lekre bilder også…

  2. Hei Annica – takk for alle innleggene fra sicilia, har vært spennende lesning:-)