VULKAN MATHALL OG FLINKE JENTER

Ina & Ina, Takk for en veldig hyggelig ettermiddag på Vulkan Mathall:)

Ina & Ina er to flinke og driftige jenter som lørdag arrangerte et første treff for alle landets matbloggere, 50 stykker. De har sine egne matblogger som heter Mat på bordet og Kjøkkentjeneste, i tillegg driver de Matbloggsentralen  som er et felles nettsted med mye matprat og flotte innlegg fra forskjellige matbloggere.

Vi fikk først en presentasjon av selve Mathallen Vulkan som åpner om ikke så lenge, deretter fikk vi smake på alle godbitene som de forskjellige aktørene kommer til å tilby.

Kunne skrevet mye her….men velger å la bildene tale for seg selv. Gled dere til åpningen av Vulkan Mathall i Oslo i oktober, dette lover godt:)

 Hilsen Annica fra Vulkan:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comments

 1. The Kitchn Queen

  Fine bilder! Og jeg kan bare bekrefte at det var en flott dag for ganen. Jeg satt rett bak deg i salen. Fikk dessverre ikke sagt hei, så sier det nå: bloggen din er så fin! Håper på flere bloggtreff. Vil du se flere bilder fra dagen, stikk gjerne innom min blogg:)

  1. Takk Karine, håper jeg får anledning til å hilse på deg en annen gang:) Veldig fin blogg du har, godt skrevet! Bloggtreff er jeg ganske sikker på at det blir mer av i årene som kommer. Kanskje vi matbloggere også burde bli flinkere til å delta på de nordiske matbloggarrangementene, helt sikkert mye inspirasjon å hente der….:)

   Vi holder kontakten:)

   Klem a