Kremet spinatsuppe

kremet spinatsuppe kopi

En lang og deilig joggetur er ikke alltid så lett å få til i hverdagen, men denne gangen hadde jeg bestemt meg for å gjennomføre, og en kjapp hverdags måtte det derfor bli til middagsmat. Spinatsuppen er ikke bare kjapp og enkel å lage, den er jo også fantastisk god. Her har jeg spisset den med rømme helt til slutt, og bare for å være helt sikker på at jeg får i meg nok jern, så har jeg drysset et hav av grovhakket persille på toppen:) Med et stykke grovt brød til blir dette go’mat for kroppen!

Spinatsuppe ingredienser

Ingredienser

6 pers

750 gr bladspinat

1 gul løk

2 poteter

1 fedd hvitløk

5 dl kyllingkraft

5 dl melk

rømme

muskatnøtt

bladpersille

salt og sortpepper

spinat og løk

Finsnitt den gule løken og hvitløken og fres av i en suppekjele med smør og olivenolje. Tilsett potetene og la det hele surre i ca 4 minutter. Tilsett kraften og kok opp, tilsett deretter melken og videre spinatbladene, kok på svak temperatur uten lokk i ca 15 minutter. Sett til side et par minutter før du kjører alt til en jevn suppe i en blender. Kok opp og server herligheten med rømme og et havdryss av grovhakket pesille. Smak av med salt og sortppepper. Velbekomme!

kremet spinatsuppe kopi

Hilsen Annica

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Charlotte

    Denne blir til middag idag!:D