Krabbe i kremet saus med nudler og tomat

2krabbepasta-1024x680

Høst og vinter er tiden for krabbe. Det er nå den er på sitt beste. Fungerer perfekt i en hektisk hverdag. Kjapt og enkelt. Dette er en favoritt i reprise og her serverer jeg den i en kremet saus sammen med englehårpasta, fersk eller tørket om du vil. Risnudler fungerer også fint om du vil.

Så en god nyhet! Jeg har blitt nominert som semifinalist i Vixen Blog Awards. Fantastiskt med tanke på at det finnes så mange flinke matbloggere der ute, jeg er ydmyk og takknemlig:) Men, jeg trenger dere hvis jeg skal komme til målstreken. Her kan du stemme på meg, du kan stemme flere ganger, hver dag faktisk:) http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-matblogg/ Takk!

Ingredienser12-1024x644

Ingredienser

6 pers

ca 700 gr englehår (tagliarini)

4 krabbeskjell

2 tomater

1 selleristang1 rød paprika

ca 1 l skalldyrskraft

3 dl kremfløte

kajennepepper

salt og pepper

Persille

kraftogflote-1024x680

  1. Reduser skalldyrskraften til ca 5 dl, tilsett kremfløten og reduser ytterliger til ca 3 dl. Del tomatene og fjern innmaten, finhakk. Finhakk selleristangen og putt opp i kraften. La kajennpepper koke med hele veien. Bruk en stavmikser og lag en suppeaktig konsistens,smak av med salt og pepper.
paprika2-1024x650

2. Del paprikaen i små terninger og legg i sausen, kok i ca 5 minutter.

3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, slå av vannet. Hell sausen over i kjelen og toss med pastaen. Klipp over litt kruspersille. Nyt!

1krabbepasta-1024x680

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *